Една загуба и „специалистите“ изскочиха

0
Левски фенове

Когато имаш огромна фенска маса всяка една победа или загуба предизвиква редица коментари, които са на двата полюса. Такъв е примерът с Левски, който вчера загуби от ЦСКА 1948 с 0:1. А „червените“ играха цяло второ полувреме с 10 човека.

Поражението извади от дупките редица онлайн „специалисти“. Едни обвиниха Станимир Стоилов, други започнаха да обвиняват играчи, които довчера боготворяха. Трети подкараха новите попълнения. А истината е, че от един мач не може да се направят никакви изводи. Освен един – Левски създава положения.

Разбира се, онлайн хейтърите веднага започнаха да гонят играчи и да преценяват потенциала им от един двубой. Например Блажевич вече може да се счита за бездарен футболист, който трябва да продава дюнери в Люлин. Роналдо вече не е новия Дембеле, а просто поредният бразилец, докато Филип Кръстев е обикновен футболист, а не един от най-големите таланти у нас.

Повечето от тези „специалисти“ почти не ходят на мачове, но имат мнение за всичко. И се появяват само когато е негативно. „Няма да им стъпя“, нищо, че не е стъпвал на стадиона. „Това не е моят Левски“…

Истината е, че всички отбори губят понякога. Реал (Мадрид), Барселона, Ливърпул, Сити и кой ли не. И ще продължават да губят. Снощи просто Левски загуби един мач, който трябваше да спечели. Защото към вратата на ЦСКА 1948 имаше над 15 удара, греда и доста чисти положения. Но понякога просто няма ден и топката не влиза.

А и да не забравяме, че последният шампионски сезон на Левски започна със загуба с 0:1…

Видяно 28 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.