Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Единни в делата, с Левски в сърцата

0
Левски-фенове

Ръководството на Левски благодари на своите привърженици за подкрепата в мача с ЦСКА 1948 (0:0), както и за успокояването на напрежението между фракциите.

„Сините“ използваха своя официален профил, за да изкажат благодарности:
„Левски е силен, когато е единен. Това е не просто лозунг, това е изпитана във времето константа, която е съхранила „синия“ клуб. Не успехите, титлите или конкретни единици, а голямата левскарска общност. Тази, която премина през изпитанията на времето и днес продължава да пише история. Продължава завета на създателите и устоява на всяко изпитание.

Този левскарски дух пренесе Левски през годините и ще го отнесе във вечността. Това чувство за дълг, чест и принадлежност към нещо по-голямо от просто футболен клуб. Левскарите за пореден път доказаха каква сила се крие в тяхното единство и непоколебимост. И нито класиране, нито резултат могат да ги разколебаят.

Нашият клуб все още преминава през един от най-трудните периоди в историята си и въпреки това е по-жив от всякога, благодарение на своите привърженици. Вчера те отново бяха рамо до рамо до играчите в синьо, подкрепяха ги от първата до последната секунда и останаха без глас в името на голямата си любов. „Левски“ не спечели на терена, но всички в „синьо“ си тръгнаха от „Герена“ с чувство на удовлетворение. С ясното усещане, че отбор и публика бият в един ритъм, за да възродят синьото ДНК на победители.

Благодарим на всички „сини“ сърца по трибуните!

Единни в делата, с Левски в сърцата!“.

Видяно 32 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.