Един от липсващите гласове на конгреса е на елитен клуб

0
Борислав Михайлов
Снимка: lap.bg

Продължават дебатите във футбола ни относно гласуването на Конгреса на БФС, на който Борислав Михайлов беше преизбран за президент. На форума в НДК от регистрираните 483 делегати обаче трима не гласуваха, като според информациите един от тях е представителят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов, който се е съобразил с решението на членовете на сдружението на „червените“, взето няколко дни преди Конгреса.

Според колегите от Sportal.bg 70 процента мнозинство на обсъждането на избора в ЦСКА 1948 се е решило да прибегне до въздържание – без подкрепа нито за Михайлов, нито за Димитър Бербатов.

Добрин Гьонов потвърди, че е имало общо решение на членовете на сдружението, с което той се е съобразил. „Какво беше решението, няма да кажа. Повече няма да коментирам по темата. Конгресът премина при отлична организация и резултатите са такива, каквито са. Надявам се, че президентът на БФС ще вземе под внимание всичко, което се случи и в българския футбол ще настъпят промени“, заяви Добрин Гьонов.


Видяно 48 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.