Джабер печели първа титла от шлема според Betway

0
Онс Джабер
Снимка: Twitter

Надпреварата при жените на „Уимбълдън“ ще приключи с финал, който едва ли някой е очаквал. Една срещу друга ще излязат Онс Джабер и Елена Рибакина, която играе за Казахстан. Това е първи финал и за двете тенисистки в турнир от Големия шлем и те ще дадат всичко от себе, за да влязат в историята.

Според букмейкъра Бетуей трофеят ще бъде спечелен от Джабер, като залози за нейна победа се приемат при коефициент 1.61. Ставката за успех на Рибакина пък е 2,30. Тези, които искат да опитат късмета си, трябва да влязат в Betway.bg и ще могат да се запознаят и с другите интересни пазари за срещата.

Бетуей предлага и безплатен залог за всички играчи, който автоматично предоставя възможност на всеки клиент да избере любимо дерби и да направи своя залог, без да е нужно бонусът да се превърта. Офертата е насочена изцяло към спортните залози, а за да получите този бонус, вие трябва да депозирате в сметката си поне 10 паунда.

След като ги заложите, ще получите сумата от 10 паунда като бонус безплатен залог. Залогът трябва да е на събитие с коефициент 1.75 или повече, и без значение дали е печеливш или губещ, вие ще получите бонуса. Друго правило за офертата на Бетуей включва множествен залог, като общият коефициент на колонката не трябва да е по-нисък от 1.75. Това предложение се представя само веднъж за дебитна карта, адрес или документ.

Правенето на втори акаунт не е изобщо препоръчително, защото операторът налага санкции. Всеки играч разполага със седем дни за изпълнения на условията.


Видяно 21 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.