Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Двама напуснаха пловдивското Локо

0
Локомотив
Снимка: lap.bg

Двама възлови футболисти на пловдивския Локомотив напускат отбора. Това обяви треньорът Александър Томаш след равенството с ЦСКА 1948 в последния мач на тима за сезона.

„На всяка позиция искам да има конкуренция, но това зависи какво има на пазара. Локомотив е марка. Проблемът е, че трябва да вземем много футболисти и дано не направим грешки. Парвис Умарбаев и Кристиан Гомис изиграха последните си мачове. Предложихме и на двамата договори, но не се съгласиха. Локомотив го е имало преди тях, ще го има и след тях“, каза Александър Томаш.

„През пърото полувреме се доближихме до това, което можем. Нямам забележка към футболистите. Много мачове трябва да спечелим и съжалявам, но трябва да работим още. Показваме, че искаме във всеки мач да победим. Опитваме да налагаме нашето темпо. Оттук нататък предстои много работа и всичко ще зависи от селекцията“, каза още Александър Томаш.

Видяно 25 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.