Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Двама 1/4-финалисти от US Open ще играят в София

0
софия тенис
Снимка: Lap.bg

Все по-сериозен започва да изглежда списъскът с имена, които са потвърдили участието си на предстоящия турнир София Оупън. Седмото издание на надпреварата от категория ATP 250 ще се проведе в „Арена Армеец“ от 25 септември до 2 октомври, а днес изтече срок, в който се подават заявките за квалификациите в София.

Най-отгоре в списъка е Андрей Рубльов, който се завръща в Топ 10 на световната ранглиста. Руснакът достигна 1/4-финал в Ню Йорк, а негов съпрник там е американецът Франсис Тиафо. Освен Рубльов в квалификациите влизат Марк-Андреа Хюслер (Швейцария), Джей Джей Уулф (САЩ), Душан Лайович (Сърбия), Даниел Галан (Колумбия), Нуно Боржес (Португалия), Петер Гойовчик (Германия), Тим ван Райтхофен (Нидерландия), Ян-Ленард Щруф (Германия), Юго Юмбер (Франция) и Матс Мораинг (Германия).

Двукратният победител от София Оупън Яник Синер също е потвърдил участието си на предстоящия турнир в столицата ни. Италианецът< ойто спечели последното издание, също играе 1/4-финал на Откритото първенство на САЩ, като негов опонент е Карлос Алкарас. В квалификациите в „Арена Армеец“ ще участват двама тенисисти с „уайлд кард“, а последните трима в пресявките на турнира ще бъдат определени на 24 този месец.

Видяно 18 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.