Два клуба следят Йомов

0
Георги Йомов
Снимка: lap.bg

Крилото на ЦСКА и национал на България Георги Йомов влиза в полезрението на два чужди клуба за зимната им селекция. Офанзивният футболист е впечатлил скаутите на въпросните отбори и те ще продължат да следят изявите му, като се очаква при отварянето на зимния трансферен прозорец да бъдат изпратени оферти за него.

Йомов ще бъде следен под лупа в световните квалификации на „лъвовете“ с Литва и Северна Ирландия, както и в домакинството на „червените“ на Зоря (Луганск) от Лигата на конференциите. Преди време крилото влизаше в трансферните планове на австрийския гранд Аустрия (Виена), но до конкретни преговори не се стигна.

До момента внукът на Тодор Барзов има 56 мача с червената фланелка, в които е реализирал 8 гола. При продажба на Георги Йомов Славия също ще получи процент от трансфера.

Видяно 30 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.