Дончев: Надявам се и занапред да играя крило

0
Асен Дончев ЦСКА
Lap.bg

Младият футболист на ЦСКА – Асен Дончев, който вкара единствения гол в мача с Черно море, коментира своето дебютно попадение в efbet Лига.

Той призна, че Саша Илич е много добър специалист и благодарение на неговата смелост да пуска български младоци самият Дончев и съотборниците му могат да трупат опит.

Ето как коментира мача голмайсторът:

„Трудна победа за нас, труден мач, силен съперник. Можехме да решим мача още първото полувреме с две положения. В юношите винаги съм играл крило, в мъжкия отбор действам като бек, надявам се да получавам повече време като крило. Винаги с мачове се расте, надявам се да получа още шансове“, пожела си Дончев.

„Видях, че Юрген ще ми я подаде, въобще не се чудих какво да правя. Илич е изключителен треньор за мен, с изключително добри впечатления съм, работим два месеца, той не се страхува да ползва млади играчи. Помага ни това, защото трупаме опит“, допълни 20-годишният Асен Дончев.

Видяно 10 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.