Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Добрин Гьонов: Ще има единен ЦСКА

0
Добрин Гьонов
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов е на мнение, че в близко или далечно бъдеще феновете ще се радват на единен ЦСКА. Той зяяви това при днешното представяне на Стойчо Младенов, който ще изпълнява длъжността на оперативен директор при „червените“.

Не мисля, че парите са поставяни под въпрос. Нашата цел е да има обединение сред феновете и да има единен ЦСКА. Обединение на феновете и хората, за да имаме един ЦСКА. От това разделение, което го има, печелят нашите опоненти. В близко или далечно бъдеще клубът ще бъде един. От ден едно се опитваме да покажем, че това е работещият модел – клуб на феновете и клуб на легендите. Няма да обърнем гръб на никого. Всеки е добре дошъл да дойде и да подкрепи отбора, каза Гьонов.

Стойчо Младенов е оперативен директор и ще спомага за структурното и организационно равнище. Искаме да се развиваме. Сами знаете в европейските клубове колко хора работят в оперативното развитие. Убеден съм, че ще ни бъде безкрайно полезен. Спортно-техническата власт си остава единствено и само в ресора на Любослав Пенев, каза още Добрин Гьонов.

Видяно 26 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.