Директор на Ботев (Пд) хвърли оставка

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Гръцкият директор на Ботев (Пловдив) Дино Диамантопулос е напуснал клуба след сериозни разногласия с вече бившия треньор Азрудин Валентич. Диамантопулос е бил поканен в Ботев от изключително близък партньор на собственика Антон Зингаревич, тъй като въпросният човек е бил запознат с работата му в Арис (Солун).

Самият Диамантопулос е депозирал оставката си, като конфликтът му с Валентич е бил изключително по футболни причини, като двамата имали разногласия за игровия стил и подбора на играчи.

Интересно е, че сега Валентич поема работата на напусналия си колега и ще работи в тясно сътрудничество с другия директор Иван Крупенин. Валентич ще си вземе няколко дни почивка, но ще участва активно в избора на нов треньор, който трябва да върне Ботев там, където Зингаревич иска.

Видяно 6 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.