Диксън показа проекта за Левски с много издънки и копиране ВИДЕО

0
Левски Стадион

Кандидатът за собственик на Левски Джоузеф Диксън показа визуализация на проекта, който има за клубния стадион на „сините“ и местата за забавление около него. Англичанинът иска „Георги Аспарухов“ да бъде с капацитет от 25 000 места, а в близост да се изгради търговски център върху площ 50 дка с магазини, ресторанти, басейн и заведения.

Проектантите на бизнесмена, а и самият той, обаче направиха сериозни гафове. Или просто са откраднали няколко идеи.

Визията на стадиона ще бъде почти еднаква с „Парк де Пренс“ във Франция. Визуално „Герена“ ще прилича на тази арена и вътре и отвън.

Във видеоклипа се виждат и още няколко неща, които правят впечатление. Наличието на палми в страна, в която тези растения не виреят. Движението на колите е обратно – в британски вариант. Самият търговски център пък е напълно еднакъв визуално с архитектурата на SM City Monumento във филипинската столица Манила.

Видяно 23 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.