Диксън може да се откаже от новия стадион?

0 коментара
Кирил Ивков
Снимка lap.bg

Изглежда един от основните аргументи в презентацията на новото управление на Левски е под сериозен въпрос. Дошлият с куп обещания и надежди за „синя“ България Джоузеф Диксън на първо време няма да строи нов клубен стадион, информира „Тема спорт“. 

Освен това британецът ще инжектира свежи средства в Левски, но за погасяване на спешни плащания, а не за нова селекция. Подобни обещания се чуха от силния човек на „Герена“ Наско Сираков. Първоначално се очакваше столетниците да са сериозен фактор през следващия сезон, но без качествени трансфери това е малко вероятно. 

Тепърва предстои да стане ясно какви документи е входирал Диксън и дали ще потвърди слуховете за нов търговски център в парка около настоящия стадион „Георги Аспарухов“, с който ще се опита да върне инвестициите в Левски. 

Очаквайте повече подробности на нашия сайт днес. 

Ето от какво се опасява Кирил Ивков.

Видяно 18 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Асен Красимиров

Асен Красимиров завършва висшето си образование в Софийски университет специалност Право. Докато следва започва да стажува в няколко водещи спортни медии у нас и след това продължава работа като редактор и репортер.