Диксън: До дни идвам в София с план за спасение на Левски

0
Джоузеф Диксън
lap.bg

Американецът Джоузеф Диксън разпространи изявление, в което обяснява, че до дни ще дойде в България и ще представи план за спасението на Левски.

Бизнесменът потвърди, че иска да инвестира 240 милиона долара в клуба и още на 8 юни е представил документи от базирана в САЩ финансова инстутиция с определени срокове, цели и времеви рамки за предложените инвестиции.

Той уточни, че сделката по придобиването на клуба се бави, тъй като не е получил отговор от адвокатите на Левски, който е очаквал, за да го разгледа в началото на миналата седмица в САЩ, докато урежда другите по-съществени детайли и компоненти по сделката.

Диксън се надява, че закъснелият отговор няма да доведе до допълнително отлагане на така нужната финансова инжекция за клуба. Той казва, че ще дойде в България много скоро, за да представи плана за спасение на Левски и върне този велик клуб на мястото, на което трябва и заслужава да бъде.


Видяно 48 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.