Диксън се завръща с парите най-рано след 2 седмици

0
Джоузеф Диксън
lap.bg

Сделка за Левски няма как да има поне в следващите две седмици, твърди „Тема спорт“. Бизнесменът Джоузеф Диксън обяви, че тръгва за САЩ, където трябва да регистрира дружество. На него ще бъдат прехвърлени акциите на клуба. След това британецът ще контролира това дружество от България, където ще регистрира нова компания. 

В САЩ Диксън трябва да бъде подложен на едноседмична карантина заради коронавируса. Ако направи регистрацията и заредят сметката с финансите, Джоузеф трябва да тръгне за Великобритания, както сам анонсира. Там го чака нова изолация – три дни. Също така Диксън ще трябва да плати и 5 хил. паунда глоба заради пътуване без основателна причина.

Всичко това означава, че евентуалният нов собственик на Левски няма да се върне в България по-рано от две седмици, считано от днес. След завръщанетото му у нас той ще трябва да регистрира фирмата си в София, да оправи документите по сделката и да се чака да мине преводът и тн. През това време Левски трябва да е минал половината си лятна подготовка.

Видяно 57 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.