Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Десподов: Реваншът ще е тежък, но ще влезем в групите

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Кирил Десподов изигра силен мач при успеха с Жалгирис. Той изработи гола на своите и уцели две греди, а в последните секунди също излезе на стрелкова позиция, но вратарят изби удара му. Десподов обаче няма да може да помогне на Лудогорец в реванша заради наказание.

„Имаше малшанс пред гола, но има и такива дни. Все пак 1:0 победа е, така че очакваме и следващия мач. Не съм загубил увереност при пропуска, в ситуацията прецених, че е по-добре да вдигна на високо топката, защото ако вратарят се бе хвърлил на шпагат можеше да избие. Според мен ще е много тежък мач в Литва. Теренът е изкуствен, настилката е по-трудна за игра, по-бързо върви топката, но аз вярвам, че ще отстраним Жалгирис. Все пак няма как да сме спокойни, докато не отстраним съперника. Не съм загубил концентрация при жълтия картон, опитах да спра атаката. Не съм искал да си изкарам жълт картон. Яд ме е, че не мога да помогна в реванша. Има момчета, които ще се справят добре“, каза Десподов.

Видяно 16 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.