Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Десподов очаква победа над Брага

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Един от най-добрите футболисти на Лудогорец – Кирил Десподов, е оптимист за представянето на тима в утрешното гостуване на Брага в Лига Европа. Лудогорец на практика няма големи шансове за едно от първите две места, но третото ще му позволи да излезе от групата и да участва в директните елиминации в Лигата на конференциите.

„Позитивно настроени сме да отидем в Брага и да вземем трите точки. Съперникът е доста дисциплиниран тим в защита и прелива бързо в нападение. Отборът обаче е напълно преодолим. Преди три месеца можехме да преодолеем всеки отбор. Имаме нужната класа, но трябва да играем с нужното самочувствие на терена“, заяви Десподов.

„Не знам какво се промени за тези три месеца. Да, нямаме резултати в Лига Европа, но не мисля, че нещо грандиозно е станало. Имаме още три мача и все още имаме теоретически шанс. Трябва да сме по-спокойни пред гола. Една победа над Брага ще даде голямо самочувствие, важна е една победа, за да се успокоим“, каза още Кирил Десподов.

Очаква се треньорът на родния шампион Станислав Генчев да заложи на офанзивна тактика, а националът Доминик Янков да е вторият българин в стартовия състав.

Видяно 36 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.