Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Десподов: Неделев е добре и иска да се прибира

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Нападателят на Лудогорец и на националния отбор Кирил Десподов сподели, че неговият съотброник в националния тим Тодор Неделев е контактен и в добро общо състояние. Халфът на Ботев Пловдив бе единственият тежко пострадал при катастрофата в Тбилиси, Грузия, с двата автобуса, които превозваха футблистите ни от летището до хотела.

„Контактен е, говорихме си снощи с него. Каза, че е добре и му се прибира. Обяснихме му, че трябва да постои. Мисля, че всичко мина бързо. Никой не беше спал. Чакахме до сутринта да видим дали всичко е наред. Добре е. Надявам се да се оправи и да се върне на терена бързо“, сподели на родна земя Десподов.

Атакуващият футболист говори и за последните 4 срещи на националите, в които не записаха нито една победа.

„Няма да правя оценка, защото не е моя работа. Ще кажа само, че слаба оценка бих дал. За България трябва да се играе с чест и достойнство. Не искам да говоря за Неделев. Не е коректно да говоря. Той има семейство и близки. Седях до него. Видях, че автобусът ще се удари, той не“, добави Десподов.

„Аз съм играч и не трябва да давам оценки. Хората в ръководството биха дали оценки. Ние изпълняваме задачите си. Научил съм си урока. Като казваш някои неща, ти изиграват лоша шега. Хората имат право да хейтят, българите сме големи хейтъри”.

„Беше дълъг лагер, лоши резултати и за финал катастрофа. Искам да си почина психически, много съм натоварен наистина. Работите, които се изписаха, че сме играли симулативно да изгоним треньора, са пълни глупости. Не знам кой ги пусна тези неща“, каза още Кирил Десподов.

Видяно 12 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.