Дембеле се счупи, аут е за дълго от терена

0
Дембеле
Снимка sport.es

Усман Дембеле трябва да се подложи на операция и ще отсъства четири месеца от терена. Това твърди вестник „L’Équipe“, който потвърждава най-лошите прогнози след контузията, която принуди Дембеле да напусне тренировъчния лагер на Франция по време на Европейското първенство. Нападателят на Барса ще се опита да преодолее травмата в дясното бедро.

След като той получи травма в заключителната част на мача между Франция и Унгария, се очакваха неприятни последствия. След като Дембеле, се върна в Барселона, заедно с клубните лекари, взе решение да се подложи на операция.

Дембеле е получил сериозна травма в десния бедрен бицепс. Намеренията са той да се подложи на операция във Финландия, както направи в предишните два случая, когато страдаше от подобни заболявания: през септември 2017 г. и февруари 2020 г. . Според информация на френския вестник периодът на възстановяване ще бъде по-дълъг от първоначално очаквания и ще продължи повече от четири месеца.

Превод Nostrabet


Видяно 27 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.