Дел Пиеро: Загубих два килограма по време на мача с Австрия

0
Алесандро Дел Пиеро
Снимка: Twitter

Бившият капитан на Италия Алеснадро Дел Пиеро смята, че „адзурите“ са стреснали своите почитатели срещу Австрия. Дел Пиеро, обаче смята, че подобен тип мачове могат да се отразят положително на футболистите на Роберто Манчини.

„Щастливи сме от класирането ни напред“, каза за Sky Sport Дел Пиеро и намери сили да се пошегува: „Всеки един от нас загуби по два килограма заради напрежението от срещата.“

Италия ще се изправи срещу Белгия или Португалия на ¼-финалите на Европейското, като Дел Пиеро вярва, че „страхът“ от мача с Австрия ще помогне на Италия.

„Очаквах двубоя да е тежък за Италия, но австрийците доста ни изненадоха. Щастливи сме, че ВАР отмени гола им, защото това е добър уплах, който може да се превърне в позитив. Когато всичко върви добре, ти си подготвен за подобни ситуации“, каза още Алесандро Дел Пиеро.

Той има 91 мача и 27 гола за Италия, с която е бил световен шампион и втори на Европейско.


Видяно 26 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.