Де Йонг изнудва Барса за пари

0
Барселона
Снимка: Twitter

Френки де Йонг иска бонус за лоялност от Барселона. Футболистът, който замина на турне в САЩ въпреки желанието на каталунския клуб да го продаде, все още казва на съотборниците си, че няма да напусне отбора това лято.

Според As Френки е дал ясно да се разбере с Барселона, че иска бонус за лоялност в размер на 15 млн. евро, дори ако се съгласи да напусне клуба. Де Йонг смята, че има право да очаква този бонус, тъй като не иска да напуска Барселона – клубът е този, който го принуждава да напусне.

Барса искаше да продаде Де Йонг още преди 30 юни, но срещна съпротива от страна на играча. В близко бъдеще ще се проведат още няколко срещи за обсъждане на бъдещето на 25-годишния полузащитник. Трансферът на Френки е от решаващо значение за Барселона, който ще може да регистрира ново попълнение, ако той напусне.

Основният кандидат за Де Йонг е Манчестър Юнайтед. На този етап обаче нидерландският национал не иска да се мести в английския клуб.


Видяно 22 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.