Де Бройне: Не усещах лявата страна на лицето си

0
Кевин де Бройне
Twitter

Белгийският полузащитник Кевин де Бройне разказа как се чувства, след като получи травма на лицето във финала на Шампионската лига между Манчестър Сити и Челси (0:1).

„Лявата страна на лицето ми изобщо не се усещаше. Като след посещение при зъболекаря. Нервът ми е много увреден, възстановяването може да отнеме шест месеца. Това не е много приятно чувство, но най-важното е, че мога да играя футбол.

„Последните два месеца бяха възходящи и низходящи, имаше много леки наранявания. След нараняванията на носа и очите ми трябваше да изчакам. Но за щастие се върнах за възможно най-кратко време. Радвам се, че успях да играя срещу Дания“, допълни Де Бройне.

„Оценявам представянето си като нормално. Понякога се страхувам да влизам в мачове с главата си, но това е нормално. Радвам се, че успях да помогна на отбора, но готов ли съм да играя 90 минути на терена? Нямам представа. Трябва да изчакаме, за да видим как ще реагира тялото ми. След това ще преценим ситуацията след мача с Финландия. Вече сме в плейофите, така че ще видим как ще се държи тялото ми“, каза де Бройне, цитиран от ESPN.

Превод: Nostrabet

Видяно 38 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.