Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Дарвин Нунес вече е играч на Ливърпул

0
Дарвин Нунес
Снимка: Twitter

От Бенфика потвърдиха за постигнато споразумение с Ливърпул за продажбата на нападателя Дарвин Нунес. Английският клуб със сигурност ще плати 75 милиона евро, а други 25 милиона са залегнали в контракта като клаузи. Така това най-вероятно ще се превърне в най-скъпата покупка в историята на мърсисайдци, задминавайки тази на Върджил ван Дайк за 84,65 милиона евро.

Днес уругваецът е очакван на „Анфийлд“ за медицински тестове, след което ще парафира и договора си, който ще е за следващите шест сезона.

Към този час все още липсва официално потвърждение за трансфера на сайтовете или профилите в социалните мрежи на двата клуба. Оказва се обаче, че малко след полунощ – по точно в 0:44 часа португалско време, лисабонци са входирали документите за сделката към местна държавна комисия, която регулира пазарни сделки, твърди известният журналист Фабрицио Романо.


Видяно 13 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.