Дано супата е вкусна, защото феновете няма да простят!

1
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев
lap.bg

Много добри футболисти през годините са се доказали като слаби треньори/ръководители или просто с действията си са плюли на ореола, изграден на терена. Любослав Пенев е радвал много феновете на ЦСКА и всички българи, но през последните години събра доста черни точки.

А сега решението да поеме проекта ЦСКА 1948 завинаги зачерква името му от сърцата на много от своите симпатизанти. Не дойде на клубния юбилей, нито на празника с шоу мач на Христо Стоичков. Дори не уважи погребението на големия Трифон Иванов. Съгласието му да стане старши треньор на този отбор обаче бие всичко с две обиколки. Нима нямаше как да избере друг вариант? 

Да, без пари не може да се живее, но честта и уважението са в пъти по-важни. Какво ли мисли чичо му Димитър Пенев за това решение… Любо всеки път си тръгваше от ЦСКА със скандал. Все някой му беше крив, все зли езици настройвали играчите срещу него. 

Вероятно не е нужно да напомням случката с битите футболисти в заведението в квартал Горубляне. Каквито и методи да е използвал, независимо какъв скандал е правил – Ел Голеадор никога не беше сътворявал подобна глупост. С последните си действия се присъединява към шепа хора, които повече никога няма да бъдат добре дошли на „Армията“. Дано супата в ЦСКА 1948 е вкусна, ако трябва да си припомним за култова негова реплика. 

Трудно е да предвидим негово задържане за дълго в този клуб, като знаем за буйния му нрав. Дано е обмислил внимателно този свой ход, защото скоро може да се пита „Заслужаваше ли си?“. 

Видяно 31 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.

Един коментар

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    А той трябва ли да прощава като го гонят като мръсно коте 20 пъти от тирето