Бодуров: Дано да има повече българи в ЦСКА

0
Николай Бодуров
Lap.bg

Защитникът на Пирин (Благовград) Николай Бодуров вярва, че Любослав Пенев е точният човек за треньор на ЦСКА. Бившият капитан на „армейците“ вижда в него характер на победител.

„За мен той е правилният човек за ЦСКА. Познавам философията му и футбола, който изповядва. А те отговарят точно на клуб като ЦСКА – атакуващ, доминиращ футбол. Човек с амбиции, който може да наложи характера си на победител, защото го има“, Бодуров сподели пред „Тема спорт“.

При раздялата му с „червените“ се стигна до лек конфликт, но бранителят не пази лоши чувства.

Ето как Лудогорец захрани клубната каса на ЦСКА.

цска софия

Николай се надява повече българи да заиграят в 31-кратния шампион на страната.

„Дано да има повече българи в тима, на които да предаде това, защото чужденецът идва тук за пари. Той не може да осъзнае като българина, като загуби ЦСКА, за каква трагедия става въпрос, как го изживяват хората. Любо Пенев може да доведе нещата в ЦСКА до дългоочаквания край – титлата с него е възможна. Но ако го оставят той сам да си решава“, сподели още Бодуров.

Защитникът ще поведе Пирин в efbet Лига през настоящия сезон и сблъсъците с „червените“ се очаква да бъдат много интересни.

Видяно 22 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.