BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Данаил Ганчев: Започвам да управлявам ЦСКА

1
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Данаил Ганчев е новият силен човек в ЦСКА. Това е заявил лично той на срещата с феновете на тима във Велико Търново. „Поемам управлението на клуба в мои ръце. Това е основната причина за нашата обиколка в страната. Осъзнаваме, че през последните години допуснахме много грешки, за които се извиняваме. Една от най-големите беше, че занемарихме комуникацията с феновете. Затова и сега сме тук, за да започне тя да се възстановява. Клубът ще има нова политика, като първите стъпки бяха направени в последните седмици“, заявил Данаил Ганчев на срещата между него, изпълнителния директор Филип Филипов и феновете от града под Царевец.

Известно е, че ЦСКА има три акционери – Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков. Възможно е близките месеци и Данаил Ганчев да получи дял, след като се превръща в централния фигура на „Българска армия“. Той е 35 годишен и от лятото на 2016 година участва в управлението на ЦСКА, като правомощията му с времето се увеличаваха.

Видяно 43 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.

Един коментар

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    Тръгна сега сесекато