Далич: Имаме една от най-добрите халфови линии в света

0
Златко Далич
Снимка: Twitter

Националният селекционер на Хърватия – Златко Далич сподели мнение, че притежава един от най-силните състави на Мондиал 2022. Особено, когато става въпрос за халфове.

Неговите възпитаници победиха с 4:1 Канада на Световното първенство по футбол и увеличиха значително шансовете си да се класират в елиминациите.

„На първо време искам да поздравя момчетата за страхотния мач. Изоставахме от началото, но този отбор е много енергичен и атакува неуморно, дори когато води. Преглътнахме бързо началото и спечелихме. Само големите отбори могат да имат така вяра и мотивация“, заяви Далич.

„Всеки може да говори каквото си иска, но според мен ние имаме една от най-добрите халфови линии в света. Днес полузащитниците ни тичаха много и играха великолепно. Това обаче е само началото на турнира и нека не прибързваме.“

„Последният кръг ще реши всичко. Все още не сме излезли от групата и искаме да спечелим срещу Белгия. И те се нуждаят от три точки, както и ние. Групата не е лесна. За момента имаме предимство в головата разлика, но не бива да гледаме първо към това, а към трите точки“.

Видяно 17 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.