Дъждът може да забави мача на Григор на „Уимбълдън“

0
Григор Димитров
Снимка: Twitter

Най-добрият български тенисист Григор Димитров трябва да започне участието си в турнира от „Големия шлем“ – „Уимбълдън“, днес. Гришо ще срещне в мач от първия кръг испанеца Фернандо Вердаско, но ако времето и сгъстената програма го позволят.

Заради обилния валеж в първия ден на турнира, се наложи цели 80 мача да бъдат вместени в графика за вторник, но трябва да се има предвид, че прогнозата за времето в Лондон днес не е много оптимистична.

Срещата на Димитров е на корт № 3, който обаче няма покрив и зависи изцяло от валежите или липсата на такива. Преди двубоя трябва да приключат мачовете Михаела Бузарнеску – Винъс Уилямс и Клара Таусон – Барбора Крейчикова.

Първата среща започва в 13 часа, а оптимистичният вариант е Григор да излезе на „свещената трева“ в 16 часа, разбира се, ако не вали и първите два мача не продължат дълго.Видяно 28 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.