Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Дайте националния на Николай Киров!

0
Николай Киров
Снимка: lap.bg

Българският национален отбор по футбол отдавна достигна дъното. Вече сме сред най-слабите отбори в Европа. Още с назначаването на Ясен Петров мнозина се осъмниха доколко „Пловдивския Джанини“ ще успее да донесе някаква промяна.

Той идеално се вписваше в профила на специалист, който ще се допитва до ръководителите на Българския футболен съюз. С всичките си изказвания против промяната на статуковото в лицето на Димитър Бербатов и екипа му – на всеки му стана ясно, че Ясен е именно такъв треньор.

На националите им трябва треньор, който да ръководи с твърда ръка и да не се влия по мнението на Борислав Михайлов и кликата му. Николай Киров е идеален вариант за поста в момента. Той е един от малкото хора, които могат да извадят каруцата ни от калта.

Сега Георги Иванов-Гонзо ще води селекцията за два мача, но и той е човек, който е пряко назначен от управляващата върхушка. Дали има умения като на Киров не се коментира, всеки сам може да си прецени. Изобщо обаче няма да е учудващо, ако решат да оставят Гонзо за постоянно при два добри резултата.

А срещу Гибралтар едва ли може да се окачва нещо по-различно от победа. Общо взето Михайлов си изигра добре картите и смени свой човек със свой. Успя някак отново да пренасочи народната „любов“ от себе си към националния треньор, който се превърна във враг №1.

При Николай Киров подобен сценарий е много далеч от реалистичен. Това е фигура, която е способна да обедини цяла България и да върне доверито на феновете към националите.

Видяно 54 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.