Д-р Бочев: Най-важно е Неделев да се върне към нормалния живот

0
Тодор Неделев
Снимка: lap.bg

Лекарят на националния отбор на България по футбол д-р Бисер Бочев говори за състоянието на Тодор Неделев. Той обаче уточни, че на този етап не може да направи прогноза когато халфът на Ботев (Пловдив) ще се завърне на терена.

„Не мога да се нагърбя с подобни прогнози. Първо, става дума за много сериозна травма и операция. Също така не забравяйте, че присъства и психологически момент, редом с физическото възстановяване“, заяви д-р Бисер Бочев.

„За футбол при Тошко може да говорим най-рано след 3-4 месеца. В момента е най-важно той да се върне към нормалния живот. Сигурен съм, че ще се завърне и към футбола. Професор Ингороква, който оперира Тошко в Тбилиси, следи възстановяването му, макари и дистационно. Поканихме го да посети Пловдив и даде експертното си мнениие за бъдещото възстановяване на Тодор Неделев“, каза още лекаря за колегите от „Мач Телеграф“.

Видяно 11 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.