Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА започна ударна селекция

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Новият треньор на ЦСКА Саша Илич вече е подготвил троен трансферен удар. Той е убедил трима от най-перспективните играчи на бившия му тим Чукарички да преминат при „червените“. Сред тях е левият бек Йован Роганович, който е черногорски национал и трябва да замести напускащия Брадли Мазику. Роганович е 21 години и има 11 мача за юношите старша възраст на Черна гора.

Другата цел на Илич е 22-годишното ляво крило Алекса Янкович, който има два мача за младежкия национален тим на Сърбия. В тази зона ЦСКА разполага с Яник Вилдсхут и Йоан Баи. Третият договорен е дефанзивният халф Йован Лукич, който е само на 20 години, но бе с ключова роля за силното представяне на Чукарички и третото място в първенството. Той има 5 мача за младежите на западните ни съседи.

И тримата играчи обаче са обвързани с Чукарички до 2025 година, което означава, че предстоят тежки преговори с армейците.


Видяно 69 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.