ЦСКА загуби последната си контрола в Австрия

0 коментара
ЦСКА
Снимка: lap.bg

ЦСКА приключи контролите си в Австрия със загуба. Тимът на Любо Пенев отстъпи пред вицешампиона на Азербайджан – Карабах, с 0:1. Единственият гол в срещата падна в 71-вата минута и негов автор беше Курбанли.

ЦСКА, обаче се представи на ниво и ако беше реализирал поне една малка част от положенията, които създаде, резултатът щеше да бъде друг. „Червените“ уцелиха и два пъти гредите чрез Нзила и Греъм Кери. 

На австрийска земя ЦСКА изигра още три проверки, в които победи Вакер с 1:0 и загуби от Олимпиакос и Вердер, съответно с 1:2 и 0:1.

Целта на Любо Пенев беше да види нивото на своя тим в мачове срещу силни съперници и тези проверки ще му позволят да си направи изводи какво има да подобрява в играта на тима. От „Армията“ съобщиха, че през другата седмица очакват още нови попълнения, а на този етап Валентин Антов твърдо остава в тима.

Видяно 11 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков

Петър Недков

Петър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.