BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА вече има нов собственик

0
Данаил Ганчев
Снимка: lap.bg

Това, което много футболни хора очакваха да се случи в ЦСКА, вече е факт. Остава само да видим какъв ефект ще има взетото решение, защото търпението на феновете вече се е изчерпало. Те искат да видят отново „червените“ на върха в нашето първенство.

Отборът не е печелил титлата от 14 години, а изминалият сезон също бе тотален провал. Това налага вземането на крути мерки, за да излязат армейците от пропастта и да си върнат доброто име. Стане ли това факт, те отново ще бъдат познатият доминиращ и безмилостен тим на терена у нас.

От клуба обявиха официално, че новият собственик на ЦСКА е Данаил Ганчев и в близките дни той и изпълнителният директор Филип Филипов ще посетят феновете на тима в различните български градове, за да ги запознаят с плановете и идеите си за управлението на ЦСКА.

От ЦСКА обаче не уточняват дали фамилия Ганчеви са собственици на клуба чрез дружеството „ПФК ЦСКА-1948″ АД“, или синът на Гриша Ганчев е придобил акциите на баща си, който държи 38,1 процента от клуба. Бърза справка в регистрите пък показва, че „червените“, поне официално, на този етап не са заявили промяна на собствеността. 

Видяно 98 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.