ЦСКА вече е в Австрия, очаква двама нови

0
Саша Илич
Снимка: lap.bg

Обилен дъжд и мрачно време посрещна ЦСКА в Австрия. Армейците кацнаха в Инсбрук и след кратко пътуване с автобус, се настаниха в хотела си в градчето Фулпмес. Вицешампионът на България ще се готви там през следващата седмица.

Треньорът Саша Илич призна, че очакват още две нови попълнения, с които селекцията ще завърши. Той каза още, че на този етап леки проблеми има само Мено Кох, а към лагера на тима на австрийска земя до дни ще се присъединят играчите, които имаха ангажименти към националния отбор.

Относно първия им съперник в Лига на конференциите Македония Гьорче Петров, Илич заяви: „Ние сме фаворит, но няма да допуснем подценяване, тъй като всяка грешка на европейски терен се наказва. Имаме един месец, за да се подготвим добре и да сме на нивото, което се очаква от нас както в Европа, така и в българското първенство.“ 

Видяно 5 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.