ЦСКА тръгна за Скопие без Йомов

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Отборът на ЦСКА тръгна днес за Скопие с група от 22 футболисти. Всичките те ще са на разположение на наставника Саша Илич и ще бъдат вписани в протокола за мача с Македония Гьорче Петров от втория предварителен кръг на Лига на конференциите, тъй като правилата в евротурнирите позволяват на пейката да има до 12 резерви, а не както в националните първенства по 7.

В клубния автобус не се качи националът Георги Йомов, който отскоро поднови тренировки с тима, но все още не е възстановен напълно след травмата. От сметките на треньорския щаб отпада и лекуващият контузия Марк-Емилио Папазов. На линия за срещата обаче са Мено Кох и Дюкенс Назон.

ЦСКА ще направи днес в 18,30 часа официалната си тренировка на терена на стадион „Петър Милошевски“, а преди това – в 17,45 часа, Саша Илич и един футболист ще участват в традиционната пресконференция.


Видяно 8 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.