Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА трябва най-после да спре с постоянните картони

0
ЦСКА Сейнт Патрикс Брадли де Нойер
lap.bg

Години наред ЦСКА си изкарва умопомрачителни на брой жълти картони всеки сезон. През пролетта това винаги изяжда главата на столичния гранд, който играе ключовете мачове без основни футболисти. 

Да, факт е колко лесно се дават официални предупреждения за състезатели на ЦСКА и колко трудно за такива на Лудогорец. Няма как обаче да не правиш нищо нередно и да те шарят непрестанно. В „червения“ лагер трябва много сериозно да погледнат на този проблем. 

В момента дори старши треньорът Саша Илич е наказан заради натрупване на жълти картони. Какво остава за дежурните Жеферсон, Амос Юга, Йоан Бауренски, които почти нямат мач без съдията да им вдигне жълтата пластика. 

Говорим си, че още в школите трябва да се обърне сериозно внимание на това, че футболистите не трябва да спорят с рефера и да реагират бурно. Същото важи обаче и за чужденците, които идват в Борисовата градина. Трябва най-сетне да се спре с това непрестанно репликиране и мърморене. 

Пресен пример е Брадли де Нойер с участието си в инцидента след победа над Сейнт Патрикс (2:0). Заради глупавия му червен картон сега ще трябва да се заложи на експериментален ляв бек във възловия плейоф с Базел. 

Не е сериозно в домакинство на Септември да си изкараш четири жълти картона. Уви, години наред нищо не се променя в това естество и трудно навиците ще бъдат изкоренени. 

Видяно 23 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.