ЦСКА спазари ново попълнение

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

ЦСКА прави стойностна селекция, като привлича малко нови попълнения, но доказани и с опит. Целта е те да повишат отборната класа и вътрешната конкуренция. „Червените“ пазарят от чужбина, тъй като у нас не виждат играчи, които могат да им свършат работа.

Стойчо Младенов държи да разполага с дълбочина на състава и равностойна пейка, за да може отборът да играе по един и същи начин, без значение кои са изпълнителите в състава. ЦСКА ще се подсили с по един играч във всички линии.

Очаква се да бъде представен поне един нов футболист до края на тази седмица. Утре част от тима ще се събере на тренировъчната база в Панчарево, където в следващите два дни играчите ще преминат медицински изследвания. В петък ЦСКА заминава за Турция, където ще проведе дълъг тренировъчен лагер. Желанието на треньора е максимално скоро да има на свое разположение всички състезатели, на които ще разчита през пролетта. На “Българска армия” са концентрирали усилията си в върху намирането на флангови играч, краен защитник и креативен халф.

Според запознати с делата на клуба от Борисовата градина, ръководството вече е постигнало договорка с един играч, чието име се пази в тайна засега. Очаква се в следващите няколко дни той да подпише договор и да бъде обявен официално. След това ще замине за Турция, където ще се присъедини към новите си съотборници.

На този етап Жорди Кайседо и Георги Йомов остават, въпреки офертите от чужбина към тях. В клуба се надяват, че Греъм Кери също ще се завърне, след като се прибра в родината си заради семейни проблеми.


Видяно 21 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.