Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА се разделя с един нападател

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

ЦСКА ще даде под наем един от нападателите си до затварянето на трансферния прозорец. Към изхода гледат Калоян Кръстев и Бисмарк Чарлс. „Червените“ разполагат с цели петима футболисти за върха на атаката си – Дюкенс Назон, Дауда Бамба, Радослав Живков, Кръстев и Чарлс.

Последните двама в момента изпитват проблеми, като юношата на Славия е с лека травма, а ганаецът продължава да се възстановява след операция, но вече тренира на пълни обороти. Те скоро ще бъдат готови за игра, като един от тях ще прекара кампанията далеч от Борисовата градина.

Продажбата на Жорди Кайседо даде шанс на Калоян Кръстев да започне сезона като титуляр. Той обаче не успя да възползва от получената възможност. Затова и отстъпи мястото си на Назон, а вече в битката за него е и Дауда Бамба. Бисмарк Чарлс пък вече повече от 12 месеца е преследван от травми и така и не успява да навлезе в игрови ритъм.


Видяно 36 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.