ЦСКА се подсилва с трима нови

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

ЦСКА възнамерява да подпише с още трима нови футболисти до затварянето на трансферния прозорец. Отговорните фактори на „Армията“ са в напреднали преговори с играчи на постовете централен защитник, крило и нападател. Във всяко свое изявление треньорът Саша Илич алармира, че има нужда от подсилване на състава.

След раздялата с Вилдсхут и Бай и неубедителните изяви на Маурисио Гарсес и Морено, той е принуден да преквалифицира Лазар Туфегджич и Станислав Шопов в крила. Освен това в защита не може да бъде намерен партньор на Юрген Матей, а в атака и Калоян Кръстев, и новото попълнение Назон не вдъхват доверие с представянето си. И за трите позиции обаче Илич ще получи нови играчи.

На този етап все още не ясно дали ЦСКА ще подпише с нападателя Дауда Бамба, който кара тестов период заради съмнение за контузия. Най-вероятно той ще парафира контракт, но дори това да не се случи, армейците са готови с други вариант.


Видяно 34 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.