Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА с призив: Любовта не се купува

0
ЦСКА отбор
Lap.bg

Ръководството на ЦСКА призова феновете да подкрепят своите любимци в чакания с голям интерес двубой срещу ЦСКА 1948. Двата тима влязоха в доста сериозна полемика, след като Стойчо Младенов започна работа в тима от Бистрица.

„Червените“ обявиха, че любовта не се купува и привържениците трябва да покажат това.

„ЦСКА е атакуван от всички възможни страни, а битката е основно извън терена. Предателствата са ежедневие, ценностите – сведени до минимум, а честта – единствено употребена във фалшиви лозунги. Точно сега имаме нужда, повече от всякога, да покажем, че ЦСКА не може да бъде разрушен. Защото ЦСКА сте вие. ЦСКА е Армията, емблемата и историята.

Мачът на 29.08. не е сведен до просто футбол, а е мач срещу съперник, чиито оръжия са единствено парите и манипулацията. Мълчахме твърде дълго и нека този път нека заедно и ясно извикаме, че ЦСКА Е САМО ЕДИН.

Нека ехото от трибуните на „Българска армия“ озвучи София еднозначно – НИЕ СМЕ ЦСКА и любовта ни не се купува!“, написаха от ЦСКА.

Видяно 12 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.