Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА с нов сайт и сектор на „Българска армия“

0
детски сектор
cska.bg

ЦСКА ще модернизира официалния си уебсайт и ще направи нов детски сектор на стадион „Българска армия“. От началото на следващия сезон всеки малчуган ще изживее мачовете на любимия отбор с игри, занимателни дейности и аниматор, който да се грижи за децата в сигурна среда.

Така за родителите остава възможността да се съсредоточат върху представянето на „червените“. По този начин от клуба се ангажират да превърнат домакинствата в ежеседмичен празник за всяко семейство.

Модернизация ще претърпи и сайтът cska.bg. Стартирало е изграждането на нова уебстраница, която ще бъде със съвременен интерфейс, леснодостъпна и удобна за ползване от всички привърженици, които очакват навременна информация за дейностите в клуба, съобщиха от Борисовата градина.

Наскоро стадионът беше изцяло почистен и ръководството се ангажира да го поддържа до първата копка на новото съоражение, след като в края на миналия сезон „Армията“ беше доста занемарена.

Видяно 20 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.