Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА разчита на трима футболисти за бой над Левски

0
Джонатан Линдсет ЦСКА
Lap.bg

Левски е сочен за фаворит от букмейкърите в неделното Вечно дерби на България срещу ЦСКА. „Червените“ са мотивирани да разрушат прогнозите и да отворят разлика от 10 точки на големия си съперник, а за целта голяма роля ще имат трима техни футболисти. 

Саша Илич вече четири месеца е начело на отбора и отлично познава възможностите на играчите. Очаква се от първата минута да започне един от новите – Джонатан Линдсет. 

Норвежецът набързо се превърна в мотор на почти всяка „армейска“ атака и внесе много класа в състава. Именно от такъв тип халф имаше нужда ЦСКА, който да „връзва“ играта. Дербитата често се решават от индивидуалните умения на футболистите и именно проблясък на Линдсет може да направи разликата. 

Големи надежди ще се възлагат и на Маурисио Гарсес. Бързоногото крило се превърна в основен реализатор на „червените“ началото на сезона. Умее отлично да играе с глава и левскарите ще трябва да му обърнат сериозно внимание в неделя. Освен, че често бележи, Гарсес дава и отлични пасове за гол. 

Иван Турицов е другата голяма фигура, която може да реши мач номер 1 на България. Десният краен защитник е много важен за ЦСКА. Умее да мотивира на терена, чете отлично играта, а напоследък се превърна и в редовен изпълнител на дузпи. Ако се стигне до наказателен удар в неделя, със сигурност той ще застане зад топката. До момента няма пропуск. 

Видяно 11 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.