ЦСКА продава Жорди Кайседо

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо ще има нов отбор съвсем скоро. Той ще премине в мексиканския Тигрес, който е излязъл с конкретна оферта към „червените“. Медиите в Мексико и Еквадор не споменават на каква стойност е предложението, но шансът да се стигне до сделка е много голям.

Тигрес активно се интересува в последния месец от Кайседо, но самият футболист се колебаеше относно възможността да премине в тима, защото желанието му е да остане в Европа. Сега преговорите между мексиканците и ЦСКА са подновени.

В Тигрес Кайседо трябва да замени продадения на Толука Карлос Гонсалес. Треньорът на бившия отбор на Емил Костадинов – Мигел Ерера, е одобрил пред ръководството закупуването на 24-годишния еквадорски национал. Бешикташ вече не е вариант за Кайседо. Турците не са готови да платят исканите от ЦСКА пари, а освен това си върнаха опитния Дженк Тосун и едва ли ще купят още един нападател.

Тази нощ Тигрес загуби с 2:3 у дома от Крус Асул първия си мач от новия сезон, въпреки че Флориан Товен вкара гол, а Андре-Пиер Жиняк се отчете с асистенция. 

Видяно 19 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.