BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА продаде футболист на лидера на Швейцария

0
Карол Метс
Снимка: сайт на ЦСКА

ЦСКА продаде Карол Метс на лидера на Швейцария Цюрих. Футболистът бе пред трансфер в АПОЕЛ (Никозия), но вчера сделката с кипърците пропадна, тъй като швейцарците предложиха по-добри финансови параметри. Трансферната сума обаче остава конфендициалност.

Към естонския национал, чийто договор изтича в края на сезона, имаше и други оферти от чужди клубове, но швейцарците бяха най-настоятелни в желанието си да го привлекат и предложиха най-сериозната оферта. 

28-годишният защитник бе привлечен на „Армията“ през септември миналата година и записа 14 мача за водения от Стойчо Младенов ЦСКА за първенство и Купата на България. Определящо за трансфера бе и желанието на самия състезател да играе по-редовно като титуляр.

„Благодарим на Карлос Метс за професионалното отношение и себераздаване с червената фланелка и му пожелаваме успехи в новото футболно предизвикателство“, пише на сайта на ЦСКА.

Видяно 49 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.