ЦСКА привлича талантлив бранител

0
Мартин-Стойчев

ЦСКА ще се подсили през зимната пауза с десния бек на Септември Мартин Стойчев. Бранителят е впечатлил Саша Илич и неговия щаб, а целта е да бъде конкуренция на капитана Иван Турицов.

Стойчев е с контузия от няколко седмици, но съвсем скоро ще бъде на линия и ще може да направи пълноценна зимна подготовла. 19-годишният футболист е следен и от големия враг на „червените“ – Левски, както и от Локомотив (Пловдив). „Сините“ и пловдивчани обаче са опитали да го привлекат без трансферна сума. Единствено от ЦСКА са обявили, че ще извадят исканите 150 000 евро.

Стойчев може да се превърне във втория талант, който пристига от Септември в ЦСКА последните месеци. „Червените“ вече привлякоха Симеон Александров, който трябва да бъде заместник на Георги Йомов, но все още не получава шансове за изява.


Видяно 34 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.