Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА прави чистка през лятото

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Проваленият сезон на ЦСКА ще има сериозни последици за много от играчите. „Червените“ разгневиха своите привърженици, след като не можаха да детронират за пореден път Лудогорец и изгубиха финала за Купата от вечния съперник. 

Поради това ръковдството планира да посочи вратата на повече от един отбор футболисти. Сигурни, че ще започнат и следващия сезон с армейската фланелка са само петима – Иван Турицов, Мено Кох, Юрген Матай, Георги Йомов и Жорди Кайседо, а оставането на други петима – Томас Лам, Жеферсон, Тибо Вион, Маурисио Гарсес и Димитър Евтимов, е под въпрос.

Всички останали играчи ще бъдат отпратени, като Калоян Кръстев ще бъде даден под наем на друг клуб. Не е ясно и какво ще се случи Енес Махмутович, който така и не можа да играе през пролетта заради наложената от ФИФА забрана на клуба да картотекира нови футболисти.

Видяно 33 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.