ЦСКА отива за точки в Украйна

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

ЦСКА отива в Украйна, за да спечели точки в мача със Зоря (Луганск) от груповата фаза в турнира на Лигата на конференциите. За успеха нашите ще разчитат на ефективност в атака, където голове се очакват от Георги Йомов, Греъм Кери и Жорди Кайседо. В защита пък Иван Турицов и компания ще се постараят да осигурят по-малко работа на вратаря Густаво Бусато и да сведат до минимум непредизвиканите грешки.

„Настроението е боево, както винаги. Отиваме да спечелим точки. Нашата цел е максимум точки. Искаме да изиграем 90-те минути така, както изиграхме първото полувреме в София. Това е моето желание и това, което ще направим“, заяви Стойчо Младенов на Летище София.

„Четири дни са си четири дни. Направихме всичко възможно да възстановим футболистите. Трудно преживяхме загубата от Локомотив (Пловдив). Моето мнение не е по-различно от това, което казах след мача. През второто полувреме отстъпихме в единоборствата и особено в средата на терена с двама свежи хора трябваше да стоим по-различно“, допълни Стойчо Младенов. 

Видяно 17 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.