Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

ЦСКА отговори на министъра на спорта

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Ръководството на ЦСКА излезе с отворено писмо на официалния сайт на клуба, насочено срещу служебния министър на младежта и спорта Андрей Кузманов. Поводът са думите на Кузманов пред медиите, че дружеството „Сердика спортни имоти“ е пред фалит заради милионите левове, които не са плащани от „червените“.

Публикуваме писмото от футболния клуб без редакторска намеса:

„НЕуважаеми министър Кузманов, и Вие като всички държавни „хрантутници“, получихте най-после малко слава и журналистическо присъствие. ЦСКА е клуб със 73-годишна история и вярвайте ни, по-некомпетентна спортна личност не сме срещали! През тези години ЦСКА се превърна в гордост и символ на българския непобедим дух в света, а не на всеядното същество на луканката в България.

Всички ние, състезатели и ръководители на спортните клубове в ЦСКА, просто се чудим как такаво същество е попаднало в най-висшето управление на държавата. Та на това същество от 7 месеца, откакто му дадоха власт, в устата му е единствено името на великия ЦСКА.

Горкият човечец, изкарал е поне за луканка, но когато вятърът за промяна задуха, той реши пак да защити „взятката“, услужливо представена му от враговете на най-успелия български клуб.

Защо го правите? Има ли смисъл, освен този, че не защитавате държавния интерес, а собственото си благополучие?

В нашата дълга история станахме свидетели на какви ли не исторически падения, но никога не срещнахме по-проста маса и егоизъм. Но ние впрочем знаем, г-н Министър, че Вие сте пръв поддръжник на Истанбулската конвенция и дежндър идеологията. За справка, да попитаме Силвестър Лолов, а за „взятките“ – Пламен Манолов.

Бъдете здрав, г-н Министре Кузманов! 

Видяно 16 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.