ЦСКА очаква отговор от двама

0
Васил Божиков
Снимка: lap.bg

От ЦСКА са поставили срок за отговор до края на тази седмица на двама от футболистите, с които водят преговори за привличане на „Българска армия“ – Васил Божиков и Данило Асприля. Колумбиецът напусна Апоел (Беер Шева) и се прибра в родината си, като пред местни медии е заявил, че първо ще си почине добре и след това ще вземе решение за бъдещето си.

Именно ЦСКА е фаворит за подписа му, но Асприля има и други оферти. Развитие по темата се очаква до края на седмицата. Сходна е и ситуацията с родния национал Васил Божиков. 33-годишният защитник не поднови договора си със Слован (Братислава) и в момента е свободен агент. Преди дни той призна за разговори с „червените“, но уточни, че желанието му е да остане в чужбина.

До момента ЦСКА привлече трима нови футболисти – Станислав Шопов, Лазар Туфегджич и Брадли де Нойер, но до затварянето на трансферния прозорец тази бройка ще бъде доста по-голяма.

Видяно 37 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.