Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА обяви трансфера на колумбиеца

0
Марселино Кареасо
Снимка: сайт на ЦСКА

ЦСКА обяви официално трансфера на колумбийския нападател Марселино Кареасо, който е закупен от Онсе Калдас. Кареасо, който има 19 гола за 138 мача със своя бивш тим, трябва да замести в атака Георги Йомов. Последният бе хванат с допинг и му предстоят съдебни дела.

Ето какво написаха от ЦСКА на сайта на клуба:

ЦСКА привлече колумбийския атакуващ футболист Марселино Кареасо. Основната му позиция е дясно крило. Играчът е на 22 години и беше откупен от отбора Онсе Калдас, където той започва футболната си кариера още от юношеска възраст. За елитния колумбийски тим Кареасо е записал 138 мача и има 19 гола. Роден в китното градче Картахенa, за Марселино ЦСКА е първият чуждестранен клуб, в който ще играе.

„Благодарен съм на Господ за този голям шанс, който получих. Знам, че съм в голям клуб и ще дам всичко от себе си за публиката и за треньорите, за да продължим победния си ход.”, сподели той при пристигането си в София.

Вчера Кареасо премина медицински прегледи, а от днес ще се включи и в тренировъчния процес, заедно със своите съотборници. Параметрите по сделката за откупуване между двата клуба остават конфиденциални.

Пожелаваме на Марселино Кареасо здраве, щастие, късмет и много успехи с червената фланелка!


Видяно 16 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.