Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА обяви Пардю и захапа Стойчо

0
Алън Пардю
Снимка: Facebook

ЦСКА обяви, че Алън Пардю ще води отбора в следващите му два мача. В тях „червените“ срещат вечния враг Левски за първенство и Славия в полуфинален двубой-реванш от турнира за Купата на Англия. От клуба изразиха също несъгласие с действията на бившия наставник Стойчо Младенов.

„Армейци, Алън Пардю ще изведе ЦСКА като наставник в дербито с Левски в неделя. В създалата се непредвидима ситуация и малкото време за реакция, английският специалист пожела в този труден и отговорен момент да помогне със своя опит в следващите два мача на тима. След срещата със „сините“ и реванша със Славия за Купата на България, ръководството и Алън Пардю ще обсъдят детайлно моментното положение, перспективите и цялото бъдеще пред отбора, с цел да се предприемат нужните мерки и клубът да подължи развитието си в най-правилната посока“, заявиха от ЦСКА.

„ЦСКА благодари на Стойчо Младенов и екипа му за свършената работа досега и им пожелаваме успехи в бъдещите футболни предизвикателства. Разбираме правото му да изкаже своята позиция, но като клуб смятаме, че тези събития излишно се предизвикаха и случиха в най-лошия момент. Не сме съгласни, че подаването на оставка и поставянето на ултимативни условия преди изключително важните мачове за постигане на част от целите ни през сезона са най-правилното и градивно решение. Смятаме, че всичко трябваше и неминуемо щеше да стане по по-диалогичен начин между страните след края на сезона, анализирайки постигнатото като резултати и прогреса на тима. И именно тогава всичко да се реши с компромис и консенсус – заедно и в името на ЦСКА. Искрено се надяваме създалите се извънредни обстоятелства да не окажат негативно влияние на отбора. Също и футболистите да успеят да покажат най-доброто от себе си до края на сезона“, написаха още от ЦСКА на страницата си във фейсбук.

Видяно 24 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.